Kannattaa Sijoittaa Bitcoiniin Johtopäätös

Litecoinin arvo on noussut yli 100 % päivässä, ja sen arvo on nyt yli miljardi dollaria ylittäen Bitcoinin markkina-arvon. Walmart kiistää yhteydenpidon sanomalla, että se oli väärennetty lausunto. Tämä Ars Technican Steadmanin artikkeli kuitenkin lainasi Litecoin-artikkelia, jossa todettiin, että Walmartilla ei ollut suunnitelmia liittyä kryptovaluuttaan.

Kannattaa Sijoittaa Bitcoiniin

Litecoin oli ensimmäinen kryptovaluutta, joka nousi yli 200 dollarin, ja nyt se on yksi suosituimmista kryptovaluutoista. Se saavutti ennätyskorkean 420 dollarin vuoden 2017 alussa, mutta on sittemmin laskenut noin 300 dollariin. Tämä tekee Litecoinista kuolleen kolikon monille, mutta kannattajat väittävät, että sillä on edelleen perustavanlaatuinen vahvuus ja transaktioarvo. Se on tällä hetkellä neljänneksi suurin kryptovaluutta yli 700 miljoonan dollarin markkina-arvollaan.

Ethereum on hajautettu globaali laskentaverkko, joka on aktiivisin lohkoketjutilassa. Helmikuussa 2021 se pyyhkäisi kaikkien aikojen huippunsa, 1420 dollaria, ja käy nyt kauppaa lähes kolminkertaisella hinnalla. Litecoin on suunniteltu halvaksi ja tehokkaaksi. Tällä hetkellä Kannattaa Sijoittaa Bitcoiniin:n enimmäistoimitusraja on 84 miljoonaa kolikkoa, mikä mahdollistaa erittäin kilpaillun markkinan. Sen lisäksi, että Litecoin on halpa, se on myös laajalti saatavilla, ja sen enimmäismäärä on 84 miljoonaa kolikkoa.

Bitcoin on näistä kolmesta suosituin. Sillä on alhaisimmat transaktiomaksut, mutta se on myös altis ruuhkalle. Mitä enemmän ihmiset käyttävät sitä, sitä ruuhkaisemmaksi se tulee. Koska liiketoimet perustuvat huutokauppoihin, palkkiot ovat kiinteät, eli mitä korkeamman tarjoaja maksaa, kun taas alhaisimman tarjouksen tehneet eivät maksa mitään. Tämä johtaa pidemmät vahvistusajat. Sitä vastoin Kannattaa Sijoittaa Bitcoiniin on halvempi valuutta ja alhaiset tapahtumakustannukset.

Toisin kuin Bitcoin, Litecoin on ilmainen käyttää. Sen liiketoimet voidaan tehdä anonyymisti. Toisin kuin Bitcoinilla, sillä ei ole rajoitettua tarjontarajaa. Sen verkko antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda hajautettuja sovelluksia. Tämän vuoksi kokeilu on ilmaista. Jos aiot käyttää kryptovaluuttaa, sinun kannattaa harkita Ethereumia suositumpana vaihtoehtona. Sen hinnat ovat verrattavissa Litecoinin hintoihin.

Litecoin on toiseksi suosituin kryptovaluutta. Sen loi vuonna 2011 entinen Googlen työntekijä Charlie Lee. Litecoin käyttää mekanismia nimeltä scrypt, joka on neljä kertaa nopeampi kuin Bitcoin. Se myös käyttää vähemmän energiaa ja on hyödyllinen jokapäiväisissä asioissa. Sen enimmäismäärä on 84 miljoonaa kolikkoa. Litecoinin tärkein etu on sen lyhyt transaktioaika. Ethereumin hinta ei rajoitu sen markkina-arvoon, joten sitä voidaan käyttää moniin muihin tarkoituksiin.

Litecoin on hajautettu globaali laskenta-alusta. Se on lohkoketjutilan aktiivisin projekti. Sen hinta on kaksinkertaistunut tammikuun julkaisun jälkeen. Sen hinta on tällä hetkellä lähes kolminkertainen kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, ja sitä pidetään tärkeimpänä kolmesta. Ethereum ei kuitenkaan ole ainoa valittava kryptovaluutta. Muitakin hankkeita on olemassa. Voit käyttää molempien yhdistelmää tarpeidesi mukaan.

Jos harkitset kolikkoa, sinun tulee tietää sen markkina-arvo. Vaikka Litecoin ja Ethereum eivät ole sama asia, ne ovat molemmat erittäin suosittuja ja niillä on korkea markkina-arvo. Bitcoinin ja Ethereumin markkina-arvot ovat vertailukelpoisia, vaikka Litecoin on paljon kalliimpaa kuin Ethereum. Lisäksi niillä molemmilla käydään kauppaa suurissa pörsseissä. Tämä tarkoittaa, että he ovat erittäin kilpailukykyisiä. Tämä vaikeuttaa paremman valinnan.

Vaikka molemmat valuutat ovat suosittuja, ne eroavat toisistaan ​​​​käytössä. Bitcoinilla on rajoitettu 21 miljoonan kolikon tarjonta, kun taas Litecoinilla on rajoitettu tarjonta 84 miljoonaa. Sitä vastoin liikkeessä olevien bitcoinien määrä on kaksikymmentäkahdeksan miljoonaa. Molempien kolikoiden alhaisesta markkina-arvosta huolimatta ne ovat samankaltaisia ​​muillakin tavoilla. Molemmilla valuutoilla käydään kauppaa suurissa pörsseissä, ja molemmat ovat sijoittajien haluttuja.

Ethereumin tapahtumamaksu on noin 0,85 dollaria tapahtumaa kohden, kun taas Litecoinin tapahtumamaksu on vain 0,04 dollaria. Päivän aikana Ethereum-lohkoketjun yhden tapahtuman käsittely kestää noin viisi minuuttia. Maksun suorittamisaika Ethereum-lohkoketjussa on hieman pidempi, mutta se voidaan tehdä muutamassa sekunnissa. Litecoin-verkostolla ei ole rajoituksia, eikä enimmäistarjontarajaa ole. lisätietoja osoitteessa Mita Lompakko Voidaan Kayttaa Ostaa Bitcoin Kultaa